Creare Site Web?

Pentru a crea un site web e nevoie de planificare, de un buget si de cunostinte in domeniu.

Creare Site Web
UN WEBSITE NUMIT DORINTA

UN WEBSITE NUMIT DORINTA

Se spune ca Dumnezeu a creat lumea in 6 zile, dupa care s-a odihnit. Ca freelancer web design, creez zilnic lumi virtuale, fara a-mi permite insa luxul unei zile de odihna! Si asta fiindca prioritatile mele sunt satisfactia ta, a clientului, si o munca de calitate care sa reziste probei timpului. Pentru mine web design inseamna un mod de viata, o „obsesie” frumoasa care ma provoaca mereu sa imi depasesc limitele si ma implineste.

Procesul de creare site seamana mult cu facerea lumii. La inceput nu exista nimic, pentru ca din haosul initial de idei si schite sa iasa ulterior cea mai frumoasa si mai personala creatie – nu doar a mea, ci in special a ta. Ceea ce vom face impreuna va fi creatia ta in gradina Web. Am un portofoliu web design care te va face sa intelegi la ce ma refer si care atesta calitatile mele de freelancer web design. Arunca o privire! Poate crezi ca nu sunt modest cand imi etalez talentul in realizare website, dar cred in ceea ce fac si stiu cat valorez. Se spune ca modestia este calitatea celor care nu au calitati. Ei bine, modestia nu isi are locul pe Internet. Daca vrei un website care sa ia ochii si sa fie printre primele din categoria sa, eu sunt omul de care ai nevoie, pentru ca iti pot oferi o gama imbatabila de servicii: creare site, promovare site, optimizare seo, analiza website si redesign. Dar hai sa vedem ce trebuie sa facem pana vom putea spune:

SA FIE WEBSITE!

Iti doresti un website ieftin si aratos, asa ca ai cautat cel mai bun freelancer web design de pe piata. Ti-am fost recomandat de catre un prieten sau de catre „prietenul” Google. M-ai contactat solicitandu-mi serviciile de creare site. Vom incepe prin a pune temelia site-ului tau. Aceasta este o intelegere solida a ta si a afacerii sau proiectului tau. Intrebarile mele vor curge mai ceva precum cascada Niagara, pentru ca este esential pentru un freelancer web design sa isi inteleaga clientul. Cine esti? Ce iti propui cu acest website? Promovezi un serviciu, un produs, sau informatie? Cum te poate ajuta un website sa iti atingi telurile, si care sunt acestea? Care este publicul tinta? Vom face portretul robot al vizitatorului tau (varsta, sex, interese) pentru ca acesta va decide in cele din urma design-ul si strategia de creare site.

SA FIE WEBSITE!
Creare WebSite

PREGATIRI PENTRU SUCCES

Stii oamenii care spun ca nu e bine sa iti faci planuri? Se vede ca n-au fost <b>freelancer web design</b> la viata lor! In engleza exista o expresie frumoasa, care mie imi place mult: „Failing to prepare is preparing to fail”, adica, „Daca nu te pregatesti, te pregatesti pentru esec”. Planificarea este fundamentala in procesul de <b>creare site</b>. In aceasta faza, folosind brainstorming-ul din prima etapa, dezvoltam harta site-ului tau: categorii, subiecte, un sistem de navigatie care sa fie intuitiv. O interfata curata atrage vizitatorul, asa cum o femeie naturala bucura ochii. Nu in ultimul rand, vom face bucataria tehnica, hotarand ce formulare interactive, module sociale samd iti doresti si daca sunt consistente cu mesajul transmis.

Pentru a crea un site web e nevoie de planificare, de un buget, de cunostinte in domeniu si nu in ultimul rand de seriozitate.

Un site este o investitie pe termen lung. Vestea buna este ca de la inceput pana la sfarsit eu sunt aici pentru a-ti aduce web site-ul pe lume. Adica pe Internet. Cand discutam despre creare site, vorbim de 4 etape obligatorii:

PLANIFICARE WEB SITE

Piatra de temelie a unui web site de succes este o planificare buna si o comunicare eficienta intre noi. Analizam impreuna ce fel de site se potriveste afacerii / activitatii tale, discutam ce iti propui prin intermediul lui, ce public tinta ai, ce oferi si care este concurenta. Vedem bugetul de care dispui si in functie de el iti voi propune cele mai potrivite solutii. Apoi, stabilim timpul in care web site-ul poate fi realizat.

Atentie! In faza de planificare ideile tale sunt esentiale, de aceea, simte-te liber sa vii cu orice propunere crezi de cuviinta. Pana la urma, este site-ul tau! Voi include in munca mea toate sugestiile si dorintele tale.

PLANIFICARE WEB SITE
WEB DESIGN

WEB DESIGN

Web design reprezinta partea estetica si functionala a site-ului. Dupa mine, un design trebuie sa fie frumos, util si inteligent. Daca aceste conditii sunt indeplinite, munca rezultata va rezista probei timpului. Design-ul pe care ti-l voi realiza va tine cont de informatiile de la pasul anterior, iar rezultatul va fi o interfata atragatoare si practica atat pentru tine cat si pentru vizitatorii web site-ului tau. Acesta va fi usor de navigat, va avea un font lizibil si culori relaxante. Toate acestea te vor ajuta sa iti comunici eficient mesajul.

La capitolul design intra si logo design. Logo-ul reprezinta un element de identitate foarte important al unei companii sau organizatii. Este ceea ce ramane intiparit in mintea clientilor si face diferenta intre branduri. Iti pot crea un logo spectaculos si original care iti va reprezenta fidel afacerea si valorile. Folosind culorile companiei si respectand simbolismul, logo-ul tau va iesi garantat in evidenta. Pentru a te convinge ce pot sa fac, arunca o privire pe portofoliul meu.

DEZVOLTARE WEB DESIGN

Fara a te ameti cu detalii tehnice, trebuie sa stii ca un web site nu se reduce la un web design sau un web template care iti ia ochii. In spatele lor se afla limbajele (HTML, CSS) care permit acea grafica frumoasa. HTML este folosit pentru a structura continutul, iar CSS se refera la culori, font-uri, imagini de fundal etc. Chiar daca Internetul se schimba zilnic, gratie web development-ului pe care ti-l ofer, poti fi sigur ca web site-ul tau va respecta toate standardele din domeniu si ca va arata la fel de bine indiferent ca este accesat de pe browsere web diferite – Internet Explorer, Firefox, Chrome sau chiar Safari-ul de pe un iPad.

DEZVOLTARE WEB DESIGN
PROMOVARE SITE WEB

PROMOVARE SITE WEB

Ti-am realizat site-ul, arata excelent, i-am dat drumul pe web si totul este perfect, nu-i asa? Complet fals! Este crezul meu ca freelancer web design ca un site aratos si usor de navigat, care nu iese din rand pe Internet, nu se justifica. Iata de ce consider vital sa beneficiezi de optimizare site pentru motoarele de cautare (cunoscuta drept SEO), care iti va urca site-ul in topul Google si nu numai! Folosind tehnici si strategii specializate, iti voi aduce web site-ul in lumina reflectoarelor. Optimizarea inseamna inclusiv un continut relevant si original, presarat cu cuvinte cheie. Daca nu detii text sau nu esti multumit de cel cu care vii la mine, iti ofer si acest serviciu. Trimite-mi acum un mesaj si hai sa discutam despre proiectul tau!

IESI DIN RAND!

Un studiu recent a aratat ca un website are la dispozitie 50 de milisecunde pentru a face o „prima impresie” pozitiva vizitatorului sau. Descoperirea psihologilor spune multe despre importanta web design-ului, dar si despre complexitatea efortului de realizare website. Acesta presupune mai multe abilitati: cunostinte IT, creativitate, cunoasterea pietei si know-how in marketing, dar si un copywriting profesionist, pentru ca de multe ori nu grafica ci cuvintele sar in ochi.

De la cod la asezare in pagina, culori si estetica, voi face totul pentru a-ti oferi un website care sa te reprezinte si sa te faca remarcat – fie ca esti o institutie financiara sobra sau te adresezi tinerilor, site-ul iti va reflecta stilul. Iti voi arata un prototip sau mai multe si te voi lasa sa alegi calea de urmat. Rezultatele nu vor intarzia. Ce mai astepti? Sunt nerabdator sa iti adaug site-ul la <a title=”Portofoliu Web Design” href=”https://garin.ro/portofoliu-web”>portofoliu web design</a>!

Portofoliu Web Design
Redesign Web Site